TULI - sedací vak Relax, nesnímatelný potah - Tyrkysová

Hodnotilo 0 uživatelů Katalogové číslo: 1051784

Seznamte se s nejprodávanějším a nejoblíbenějším vakem z dílny Tuli. K jeho nesporným výhodám nepatří nejen vysoký komfort, ale také ...  Celý popis

3 399 Kč
2 719 Kč
Cena bez DPH: 2 247 Kč
Při platbě předem: 2 692 Kč
Dostupnost: 3 - 7 dní

Zákonná odpovědnost (záruka):

24 měsíců
Vendy z produktového hodnotí:
"Krásné, designové a hravé vaky, které se hodí domů i na zahradu a potěší v každém interiéru. Ideální pro zútulnění vašich oblíbených prostor."

Sedací vak Relax, nesnímatelný potah - Tyrkysová

Seznamte se s nejprodávanějším a nejoblíbenějším vakem z dílny Tuli. K jeho nesporným výhodám nepatří nejen vysoký komfort, ale také standardní velikost a snadná pratelnost, díky čemuž jej lze využít i v menších prostorách. Tvarem připomíná malé elegantní křesílko, proto se hodí do obývacího pokoje, domácí kanceláře či dětského pokoje. V případě exteriérových modelů také na balkon a terasu.

Můžete v něm relaxovat i pracovat, číst si knihu nebo dívat se na televizi, hrát na playstation nebo pracovat s notebookem.Tuli vak Relax je maximálně pohodlný pro děti a lidi menšího vzrůstu, příjemné sezení však poskytuje i dospělým. Musíte jen počítat s tím, že si neopřete hlavu jako u jiných modelů Tuli vaků. Snadno se přenáší a je vysoce odolný, v exteriérovém provedení ho můžete použít i na terase či na zahradě.

sedaci vak tuli relax tyrkysova

Vlastnosti a výhody sedacího vaku Relax

  • velké množství materiálů
  • spousta krásných barevných provedení
  • vhodný do interiéru i exteriéru
  • materiál: polyester
  • nesnímatelný potah
  • odolný a pružný na dotek
  • odolný proti vodě, snadno čistitelný
  • skvělý na terasu i zahradu


Materiál a šití
Tuli vak Relax je navržen a vyroben na Slovensku. Dbáme na to, aby si naše produkty zachovávaly vysokou kvalitu šití i použitých materiálů. Vak je vyroben z látky, která je odolná vůči tlaku i tření, přičemž celkovou odolnost zvyšuje i dvojitý zpevněný šev. Plusem je i mimořádně jednoduchá údržba, protože ho vyčistíte obyčejným hadříkem a saponátem nebo tepováním.

sedaci vak tuli relax tyrkysova

Vnitřní náplň
Obsah vaku Relax tvoří kuličky ze zdravotně nezávadného potravinářského polystyrenu, také vyrobeného na Slovensku. Pokud se vak po čase vysedí, vak hravě odzipujete a doplníte novým granulátem.

Čalounění - polyester
Polyesterová textilie na vašem Tuli vaku je správnou volbou do interiéru. Látka je odolná a pružná na dotek, proto je dobrým kamarádem všech uličníků. S vodou problém nemá, díky čemuž nemusíte mít obavy, když obal polijete. Tekutina zůstane na povrchu a stačí ji setřít suchým hadříkem. Nedoporučujeme látku nechat dlouho na slunci, pokud nechcete, aby váš Tuli vak změnil barvu. Jelikož vak nemá snímatelný obal, nelze jej prát v pračce. Snadno jej však vyklepete nebo zbavíte špíny hadříkem a saponátem.

sedaci vak tuli relax tyrkysova

Způsob balení
Vak váží 4 kg a je dodáván v kartonu. Rozměry vaku jsou 65 x 95 x 70 cm.

Doručení po České republice a po Slovensku. Zboží doručujeme i do ostatních zemí EU, pro vyčíslení ceny dopravy se prosím obraťte s dotazem na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo země EU nedoručujeme.

Záruka
24 měsíců
Hmotnost
4 kg
Šířka
65 cm
Hloubka
70 cm
Výška
95 cm
Materiál
textílie
Barva
tyrkysová
Využití
kancelář, home office
V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image