TULI - sedací vak Smart, snímatelný potah - vzor Koloběh Růžový

Hodnotilo 0 uživatelů Katalogové číslo: 1051827

Udělejte si pohodlí na jednom z našich nejoblíbenějších modelů. Tuli vak Smart je ideálním řešením pro děti i dospělé, protože má optimální ...  Celý popis

6 899 Kč
5 519 Kč
Cena bez DPH: 4 561 Kč
Při platbě předem: 5 464 Kč
Dostupnost: 3 - 7 dní

Zákonná odpovědnost (záruka):

24 měsíců
Vendy z produktového hodnotí:
"Krásné, designové a hravé vaky, které se hodí domů i na zahradu a potěší v každém interiéru. Ideální pro zútulnění vašich oblíbených prostor."

Sedací vak Smart, snímatelný potah - vzor Koloběh Růžový

Udělejte si pohodlí na jednom z našich nejoblíbenějších modelů. Tuli vak Smart je ideálním řešením pro děti i dospělé, protože má optimální velikost a je úžasně variabilní – může se vytvarovat minimálně do čtyř různých forem sezení. Patří mezi střední velké modely, takže se snadno přenáší. Využijete ho v interiéru, například v obývacím pokoji nebo dětském pokoji, ideálně však ve středně velkých prostorách a velkorysejších dispozicích.

V případě exteriérových modelů vám dobře poslouží i na balkoně, terase a na zahradě. Příjemný univerzální vak si snadno najde fanoušky i na veřejných akcích, jako jsou koncerty a letní festivaly.

sedaci vak tuli smart

Vlastnosti a výhody sedacího vaku Smart

  • velké množství materiálů
  • spousta krásných barevných provedení
  • vhodný do interiéru i exteriéru
  • materiál: polyester
  • snímatelný potah
  • odolný a pružný na dotek, vydrží všechna roční období
  • odolný proti vodě, snadno čistitelný
  • sluneční světlo látce vůbec nevadí
  • skvělý na terasu i zahradu


Vak Smart představuje ideální sezení pro středně vysokého člověka, kterému poskytne dostatek pohodlí a dokonalou oporu krku, hlavy i rukou – lze na něm sedět, ale i polehávat, relaxovat i pracovat, dívat se na televizi, hrát s playstation, číst knihu, psát na notebooku, učit se nebo číst si knihu.

Tento vak nadchne i vaše nejmenší, protože se s ním mohou dosyta vyřádit, udělat si z něj doskočiště, „skákací“ polštář či měkoučký podklad na kotrmelce.

sedaci vak tuli smart

Materiál a šití
Tuli Smart se může pochlubit svým domácím původem – od myšlenky až po výrobu je dílem šikovných slovenských rukou. Naše produkce se vyznačuje vysokou kvalitou šití i použitých materiálů. Vak je vyroben z látky, která je odolná vůči tlaku i tření, přičemž celkovou odolnost zvyšuje i dvojitý zpevněný šev. Plusem je i mimořádně snadná údržba, vak má totiž snímatelný potah, který lze jednoduše vyprat v pračce.

Vnitřní náplň
Obsah vaku Smart tvoří kuličky ze zdravotně nezávadného potravinářského polystyrenu, také vyrobeného na Slovensku. Pokud se vak po čase vysedí, vnitřní vak hravě odzipujete a doplníte novým granulátem.

Čalounění - polyester
Polyesterové látce se vzorem na vašem Tuli vaku vyhovuje exteriér i interiér. Je také odolná a pružná na dotek, proto vám vydrží po všechna roční období. Pokud by se vám podařilo na ni něco vylít, nic se neděje – je odolná proti vodě. Voda a sluneční světlo látce vůbec nevadí, a proto je skvělou volbou pro všechny, kteří mají v oblibě vysedávat na terase či zahradě. Pokud byste chtěli tuto látku vyprat, stačí vrchní obal Tuli vaku svléknout a vyprat na 30° nebo očistit hadříkem.

sedaci vak tuli smart

Způsob balení:
Vak váží 6,8 kg a je dodáván v kartonu. Rozměry vaku jsou 140 x 140 x 25 cm.

Doručení po České republice a po Slovensku. Zboží doručujeme i do ostatních zemí EU, pro vyčíslení ceny dopravy se prosím obraťte s dotazem na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo země EU nedoručujeme.

Záruka
24 měsíců
Hmotnost
6 kg
Šířka
140 cm
Hloubka
140 cm
Zboží je určeno pro
domácnost, obývací pokoje, pracovny
Výška
25 cm
Materiál
textílie
Barva
růžová
V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image