Bratislavu ovládnou v Říjnu Orange Mistrovství SR v elektronických sportech

Mistrovská herní atmosféra, populární youtubeři a streameři, skvělá cosplay show, free-to-play zóny a nové technologie – to vše a ještě víc na vás čeká na jedinečném eventu v bratislavské refinery gallery. Rezervujte si čas na 4. až 6. Října a připravte se na festivaly Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch, VÚB Y-Con a Y-Fest.

DXracer herní židle a esport event YGames

Během těchto tří dní plných her poznáme nejlepší slovenské hráče v klasických titulech – CS:GO, PUBG, League of Legends, Hearthstone, FIFA 20 a NHL 20. Návrat na scénu zažívá klasika v žánru MOBA – DOTA 2 a premiérově se na turnaji představí Rainbow Six Siege.
Společně až 500 hráčů zabojuje o celkový prizepool ve výšce 11 500€.

Herní turnaj bude doprovázet skvělý třídení program, během kterého se můžete těšit na známé osobnosti slovenského a českého internetu nejen z herní oblasti – DeeThane, Žolík, Dev1, Czechcloud, Zlý Zajo a mnoho dalších.
Speciálním hostem během sobotního programu bude influencer a známý internetový mág Kazma Kazmitch !

DXracer herní židle a esport event YGames

Herní turnaj Orange MSR se neobejde bez svojí EXPO zóny. Vyzkoušejte si skvělé herní technologie, zahrajte si na některém z partnerských stánků. Máte rádi kvízy ? Tak to si v programu přijdete na svoje. Během herního víkendusi pro vás organizátoři přichystali několik soutěží a miniturnajů o hodnotné ceny.

Cosplay a popkultura nesmí v bratislavské refinery gallery chybět. VÚB Y-Con přináší skvělou cosplay soutěž, během které se představí soutěžící v těch nejlepších (nejen) herních kostýmech. Vítěz/Vítězka soutěže bude reprezentovat Slovensko na Cosplay World Masters v Portugalsku ! O hodnocení kostýmů se postará mezinárodní cosplay porota.
Kromě soutěže vás Y-Con zabaví i skvělými přednáškami z oblastí her, fantasy a sci-fi, či cosplay workshopy, během kterých se naučíte něco nového.

DXracer herní židle a esport event YGames

Orange MSR není jen o zábavě, ale i o vzdělání. Páteční část programu pod názvem BSK Tech Day je určená pro všechny studenty středních škol z Bratislavského samosprávného kraje.Přednášky odborníků z IT praxe, ukázky technologických novinek a diskuze s univerzitními profesory a vědeckými pracovníky vysokých škol – toto vše můžete začít v první den festivalu.
Studenti si také zahrají v doprovodném herním turnaji a ti nejlepší dostanou vstupenku do mistrovských zápasů v sobotu a v neděli.

K Online světu neodmyslitelně patří i youtubeři a jejich největší koncentrace nastane v Bratislavě právě během prvního řijnového víkendu. Y-Fest přináší hvězdy slovenského a českého internetu jako například Duklock, Asimister, Exploited, Patra Bene, MenT, FiFqo a mnoho dalších.

Proto si rezervujte termín 4.-6.10.2019 a přijdte si užít svátek esportu, her, technologií, cosplaye a youtube. Orange MSR, VÚB Y-Con a Y-Fest se těší právě na vás.


 

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image