Rozdíl mezi kolečky

KOLEČKA  

Základní typy koleček:

 

Standardní plastová kolečka
Jde nepochybně o nejrozšířenější kolečka, která se standardně dodávají k většině dnes vyráběných a prodávaných židlí.
Rozdíl mezi kolečky

Pogumovaná kolečka
Tato kolečka jsou především určena na tvrdé podlahy (dlažba, dřevěné a plovoucí podlahy, betonové průmyslové podlahy, apod.). Obvod koleček je opatřen měkčenou gumovou pryží, většinou světlé barvy, která nezanechává na podlaze nežádoucí stopy.
Rozdíl mezi kolečky
 

Zátěžová pogumovaná kolečka
Tato zátěžová kolečka jsou více odolná a snesou větší zátěž/váhu.
Jsou především určena na tvrdé podlahy (dlažba, dřevěné a plovoucí podlahy, betonové průmyslové podlahy, apod.). Obvod koleček je opatřen měkčenou gumovou pryží většinou světlé barvy, která nezanechává na podlaze nežádoucí stopy.   
Rozdíl mezi kolečky
 

Bržděná kolečka
Tato kolečka umožňují funkci brždění. V případě, kdy není kancelářská židle zatížená (nikdo na židli nesedí), kolečka samočinně brzdí židli proti snadnému pohybu. Teprve v okamžiku, kdy dojde k zatížení židle, dojde i k odbrzdění koleček a uživatel se tak může nerušeně pohybovat a věnovat své práci  

Rozdíl mezi kolečky

Kolečka s brzdou
Tato kolečka jsou vybavené páčkou. V jedné poloze jsou kolečka zabrzděna a zajištěna proti pohybu, v druhé poloze se kolečka volně otáčejí a neomezují uživatele v pohybu na židli.

Kolečka Conffice

Rozdíl mezi kolečky

Designová pogumovaná kolečka 
o průměru 73 mm, průměr čepu 11 mm, připomínající kolečka na in-line brusle. Jsou vhodná na všechny typy podlah, ale především na tvrdé povrchy. Díky svému materiálu rovněž vykryjí její nerovnosti. Jsou výhradním příslušenstvím herních židlí DXRACER, ale také je lze koupit  samostatněNosnost celé pětidílné sady je 200 kg. 
 

Kolečka BLADE

Rozdíl mezi kolečky

Designová pogumovaná kolečka Blade jsou v několika barevných variantách. Stejně jako Conffice, tak i Blade jsou navržená v designu in-linových koleček. Průměr je 75 mm, průměr čepu 11 mm. Jsou vhodná na všechny typy podlah, ale především na tvrdé povrchy. Jsou výhradním příslušenstvím herních židlí DXRACER, ale také je lze koupit samostatně jako designový komponent

 

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image