Powered by Smartsupp

Společnost Prowork

Společnost Prowork

Mapa předních českých výrobců .

                                                     

Vyrobeno v Česku
 

Společnost Prowork
 

 

Společnost Prowork

Když máte vážný úraz a hrozí Vám, že se bolesti nezbavíte a když jste konstruktér a dokážete si poradit...tímto začíná příběh výroby skvělé terapeutické židle Therapia.
Jak říká sám pan majitel - jaká je cena Vašeho zdraví? Protože jakmile již problémy se zády máte, je už většinou pozdě řešit nápravu. A my zase tvrdíme, že většina z nás investuje peníze do kvalitních matrací, ale přitom na židli ve většině případů sedíme stejný (ne-li větší) počet hodin.

Jsme rádi, že se řadíme mezi autorizované prodejce a spolupráce si vážíme!:)


Něco málo o společnosti Prowork

V polovině devadesátých let se Petr Havlena rozhodl podnikat, k čemuž ho vedla, podle jeho slov, touha po finanční nezávislosti. Prvním sortimentem firmy PROWORK se staly kancelářské židle a křesla, konferenční křesílka a lavice.  Za dalších osm let si při autonehodě poranil záda a od té doby trpěl velkými problémy při sezení. Proto při pravidelných návštěvách rehabilitačního centra mu bylo danou fyzioterapeutkou vytčeno, že ačkoli je úspěšným konstruktérem židlí, jeho výrobky jsou ergonomicky nedostatečné. Tímto okamžikem byla zahájena intenzivní spolupráce s fyzioterapeuty na vývoji židle, která bude respektovat zásady zdravého sezení a hlavně bude dostupná pro lidi každého vzrůstu. Výsledkem této kooperace je unikátní patentovaná židle THERAPIA, která pomohla již více než 10 000 zákazníkům v ČR i Evropě v prevenci a řešení bolestivých stavů zad.

Naše společnost Mercury Star s.r.o.  spolupracuje s firmou Prowork už od roku 1996.

  Společnost Prowork Společnost Prowork Společnost Prowork


Vzhled židle se postupně měnil až do nynější podoby - zákazník si může vybrat Therapii ze 2 základních typů, užší nebo širší opěrák, různé velikost podlhavníku, více druhů sedáku a nepřeberné množství potahů.


V nabídce ale naleznete také další typy židlí - barové židle, univerzální židle, výbornou zádovou opěru pro řidiče do auta, klekačku.

Rádi jsme využili příležitosti navštívit našeho oblíbeného výrobce v Krnově a podívat se více na to, jak se taková židle vyrábí - a klobouk dolů! Každý zaměstnanec má své místo, svůj koutek, svou pracovní činnost a zároveň všichni umí všechno - v případě, že někdo "vypadne", kdokoliv jiný jej dočasně nahradí.

Společnost Prowork

Děkujeme za pozvání a bližší představení společnosti!

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image