Podpořili jsme skvělou akci skútr sraz!

Největší český skútr sraz Po Valašsku na skútru je za námi. Pomyslně tak zakončil letošní sezónu, která byla značně poznamenaná celosvětovou pandemií COVID-19. Díky ní se musela řada akcí přesunout či úplně zrušit. To se nevyhnulo ani samotnému skútr srazu, který byl oproti původnímu termínu přesunut na začátek září. Nyní vám přinášíme stručné shrnutí a ohlédnutí za letošním 9. ročníkem. 
Tým kancelarskezidle.com na akci nechyběl a podpořil tuhle vyjimečnou akci. 

“Kvůli situaci se musel sraz přesunout z červnového termínu. Nový termín byl sice také riskantní, ale i tak jsme sraz posunuli na první týden v září. Čekali jsme jak se situace vyvine, co se zakáže a hlavně jestli nám vyjde počasí. Naštěstí částečně vyšlo a kromě neděle bylo krásně slunečno. 

Vzhledem k celkové situaci, kdy většina organizátorů akce přeložila na příští rok, dopadl letošní ročník Po Valašsku na skútru bezvadně. Mimo naše účastníky z různých koutů Čech a Slovenska letos přijelo i přes 100 polských příznivců ” říká organizátor akce Radek Rebroš.

Podpořili jsme skvělou akci skútr sraz!

Podpořili jsme skvělou akci skútr sraz!

Páteční den se nesl v hudebním duchu, který v 17h odstartoval DJ Volvacek & Adamico. Dále vystoupila rožnovská taneční skupina H2B, kapely Ronjam a Out of Sorts. 

Sobotní den začal každoroční kávou u místního Itala Cristiana. Dále registrace, skútr akrobacie, vystoupení taneční skupiny H2B, profesionální skoky na trampolíně, společná vyjížďka, módní přehlídka a soutěže. Vrcholem večera bylo vystoupení Depeche Mode revival, na které se sjelo i spousta fanoušků z širokého okolí. 

Podpořili jsme skvělou akci skútr sraz!

Podpořili jsme skvělou akci skútr sraz!

Nedělní den byl ve znamení deště, přesto se na prohlídku společnosti Unipar sešlo přes 30 zájemců, následovalo vystoupení kaskadéra Martina Knechta a společný odjezd na Pustevny, kde po 6 letech vstala z popela národní kulturní památka chata Libušín. Po obědě proběhlo společné foto a s přáním dalšího setkání se účastníci rozloučili. 

Celkově se srazu zúčastnilo okolo 800 lidí, bohužel i kvůli omezení ohledně COVID-19. Příští sraz Po Valašsku na skútru bude opravdu výjimečný, jelikož vykročí do svého 10. ročníku a proběhne v termínu 28. 5. – 30. 5. 2021. Pokud se vše povede, chystají organizátoři velké překvapení. 

Podpořili jsme skvělou akci skútr sraz!

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image