Powered by Smartsupp

Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2020

Napínavé souboje, nejlepší týmy / hráči a hodiny skvělé zábavy – i o tom bylo Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2020.

Mistrovský víkend je za námi, tituly nejlepších hráčů elektronických sportů na Slovensku jsou rozdány. Během tří dnů jsme sledovali skvělé výkony hráčů CS: GO, League of Legends, Hearthstone a FIFA 20, kteří si rozdělili celkový prizepool 7350 €.

Za DXRacer jsme se zúčastnili jako jeden z hlavních partnerů - Jak je zvykem, poskytli jsme také sezení pro komentátory akce.

Orange MSR 2020 se poprvé konaly v novém formátu. Do finálových soubojů se hráči probojovali přes sérii online kvalifikací, do kterých se zapojilo více než 1781 hráčů.

 

Ve finále se tak setkali jen ty nejlepší CZ / SK hráči a týmy. Vzhledem k aktuální situaci probíhaly závěrečné souboje online formou. O komentování zápasů se z prostorů FEI STU a INQB - (Univerzitního technologického inkubátoru) postarali známí Slovenští a čeští streameři, kteří přenesli úžasnou atmosféru napínavých soubojů i k vám domů.

Orange Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2020


Oficiální podporu této akci udělil i Ministr školství, vědy, výzkumu a sportu Slovenské Republiky - Branislav Gröhling.

"Přínosy této soutěže jsou, že je to hlavně týmová hra. Musíme se tedy poznat s jednotlivými kolegy a opravdu spolupracovat, což chceme dosáhnout i ve školství, abychom vytvářeli skupiny, které budou řešit jednotlivé problémy. Pak to je logické myšlení, neboť opravdu musíte přemýšlet a předvídat určitým způsobem; toto všechno jsou kompetence, které chceme dostat i do školství, abychom se nememorovali, ale abychom propojovaly jednotlivé znalosti. Musím říci, že v některých zemích je esport i součástí výuky, tak možná se dostaneme ik tomu, že budeme mít takové hodiny. Teď jsem asi potěšil všechny mladé lidí. "

Celé video jeho vyjádření na podporu Esportu si můžete prohlédnout zde:


V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image