Není každá sleva stejná!

Není každá sleva stejná!

V kategorii Rozbaleno - výprodej nabízíme několik druhů zlevněného zboží pod označením AOJ, SL  a slevy na prodejnách (APR, ABR, AOVA, ABLA).

Jak se tyto slevy liší?

Přestože se ve všech případech jedná o zlevněné zboží jsou mezi „slevovkami“ rozdíly.

Pod označením AOJ najdete dva typy zlevněného zboží, které k nám zpátky doputuje z různých důvodů. V prvním případě  se jedná o zboží, které bylo jen vybaleno z krabice, složeno a znovu rozloženo a vráceno bylo z důvodů, že zákazníkovi prostě „nesedlo“.

V některých případech ani ke složení nedošlo, protože zákazník už po otevření krabice zjistil, že mu  nepasuje například barva židle nebo, že je materiál jiný než si představoval. Obrazovka počítače bohužel nepřenese přesný odstín barvy a zboží si nemůžeme ani osahat, i proto se nám ve skupině „slevovek“ objevují prakticky nové židle.

Zlevněné židle s vadou i bez vady

V souhrnu se tedy jedná o zboží, které nebylo používáno, je nepoškozené a prakticky je jako nové. Tento typ zboží najdete v sekci Rozbaleno– slevy– Židle bez vady.

Druhým typem zboží ve skupině AOJ je zboží, které může mít drobné vady jako jsou škrábance na kříži, šikmé švy na potahu, vybledlé plasty apod. jedná se však vesměs o estetické záležitosti, které na funkci nemají vliv – u tohoto druhu zboží jsou pak nastaveny výraznější slevy. Tyto produkty najdete v sekci  Rozbaleno– slevy– Židle s vadou.

Pod označením SL jsou zařazeny produkty, u kterých mohlo dojít např. k výměně šroubů nebo jiných drobných dílů. U těchto „slevovek“ mohou být použity neoriginální šrouby, kříže, krytky apod., které jsou však stejné vzhledově i funkčně, jako originální součástky, jen mají jiného výrobce.  Mnohdy takto vzniknou i jedinečné kusy, které jinde nejsou k dostání.

Slevy v recyklovaných obalech

Protože jsme se rozhodli naskočit na enviromentální vlnu začali jsme se recyklovat obalové materiály, včetně krabic -  zboží Vám tak může přijít v neoriginálním balení nebo v balení od jiného produktu. Každé balení však obsahuje EAN kód, díky kterému si můžete ověřit, zda Vám přišlo správné zboží.

Vše najdete v popisu zboží

U všech druhů slevového zboží je v textu uveden popis případných vad a zda je zboží složené nebo rozložené. Že k Vám např. židle doputuje rozložená v krabici, zjistíte také tak, že za označením produktu bude písmeno S např. AOJ0001S.

Kromě zmíněných zkratek AOJ, SL můžete na našem webu narazit také na zkratky:
APR - slevové zboží Praha
ABR - slevové zboží Brno
AOV - slevové zboží Ostrava
ABLA - slevové zboží Bratislava

Jedná se o zlevněné zboží na našich prodejnách. Charakterem se jedná o stejné zboží jako produkty s označením AOJ.
 

 

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image