LEAF – spojení ergonomie a designu inspirované přírodou

LEAF – spojení ergonomie a designu inspirované přírodou

Kancelářská židle LEAF od boskovické firmy LD Seating vás zaujme hned na první pohled. Tvar jejího opěráku je inspirovaný listy stromu, což je vidět hlavně u síťované verze, která působí velmi odlehčeným dojmem. Originální design je určitě jedním z argumentů, proč si tuto židli pořídit, stejně tak důležitá je ale i její variabilita v nastavení sezení pro individuální potřeby.
  LEAF – spojení ergonomie a designu inspirované přírodou


Co konkrétně židle LEAF nabízí?

Zdravému sezení pomůže synchronní mechanika i bederní opěrka  

Pokud hledáte židli pro každodenní práci u počítače, určitě by měla mít synchronní mechaniku, díky které se opěrák i sedák synchronně přizpůsobují poloze uživatele.

Čtyři typy synchronní mechaniky

U židle LEAF si můžete vybrat ze 4 typů synchronní mechaniky (SY, SYS,SYA, SYQ), které se liší způsobem ovládání. Za nás vítězí lineární nastavení odporu opěráku pomocí bočního ovladače, ale někdo může raději zvolit poloautomatickou variantu. U modelu SYS se po osazení doplňkem PN dá upravit i sklon sedáku. Doporučujeme vyzkoušet naživo, ať zjistíte, co vám vyhovuje.

Samozřejmostí je výšková stavitelnost, zde bychom vyzdvihli hlavně to, že LEAF je vhodná i pro vysoké uživatele (až do 200 cm). Ti si navíc můžou pomoci i přikoupením čalouněné opěrky hlavy.

Velmi oceňujeme i hloubkově nastavitelnou bederní opěrku, kterou si jednoduše přizpůsobíte ovládacím kolečkem. Je určena jen pro verzi se síťovaným opěrákem.


A co říkají na vlastnosti židle LEAF uživatelé?

„Židli LEAF jsem si pořídila v době, kdy jsem začala hodně využívat práci na homeoffice. Primární pro mě bylo najít židli, kterou si můžu napolohovat přesně podle sebe. Ale nechtěla jsem žádnou “herní” židli, protože jsou moc mohutné, a zatím jsem nenašla žádnou, která by se mi líbila. LEAF si mě získala vzhledem na první pohled. Vybrala jsem si variantu se síťovaným opěrákem, která má i bederní opěrku. Po pár měsících používání musím říct, že to byl výborný nápad. LEAF je opravdu pohodlná a hlavně je poznat kvalita materiálů, nikde nic nevrže, všchno sedí, jak má.“

Vylaďte si vzhled - od barvy konstrukce po čalounění

Většina kancelářských židlí má plastovou konstrukci černé barvy, LEAF si ale můžete pořídit i v bílé. Ta bude skvěle vypadat v prostředí domácí pracovny nebo v designové soukromé kanceláři, zvlášť pokud sáhnete po verzi se síťovaným opěrákem.  Do openspace je vhodnější varianta černá, která se lépe udržuje.  

Kromě barvy konstrukce je u židle LEAF i výběr z několika typů křížů, v bílé, černé barvě a v leštěném hliníku, stejně tak si můžete zvolit i vzhled područek.

U kancelářských židlí je jedním z hlavních požadavků při výběru čalounění vysoká otěruvzdornost a snadná údržba, zejména v místech s třísměnným provozem. Při koupi židle vám nabídneme katalog s vzorky látek, ze kterých si vyberete tu, která se pro vaši kancelář nejvíce hodí. My pak zařídíme zbytek.

LEAF – spojení ergonomie a designu inspirované přírodou

Velkou výhodou židle LEAF je i její snadné a rychlé sestavení.

Zaujala vás židle LEAF? Objednejte si ji v našem e-shopu. Pokud chcete poradit s nastavením a ozkoušet si židli naživo, přijďte do některé z našich prodejen.  

 

 

 

 

 

V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image