NESEDA - Dynamická židle Neseda

Hodnotilo 0 uživatelů Katalogové číslo: 1044352

Viz video jako spravne používat židli NESEDA vám pomáhá kolem sebe vytvořit environment bohatý na výživný pohyb, který pomalu ale ...  Celý popis

Dynamická židle Neseda
Viz video jako spravne používat židli

NESEDA vám pomáhá kolem sebe vytvořit environment bohatý na výživný pohyb, který pomalu ale jistě změní vaše tělo k lepšímu. Pohyb, který stihnete realizovat již během pracovní doby za no-extra-time. Židle bude užitečná pomůcka pro všechny z vás, kteří musíte denně dlouhé hodiny sedět a nejste ochotni akceptovat degenerativní vliv celodenního sezení na svou kondici, svaly a jejich tonus. Tak proč nespojit něco užitečného s praktickým zároveň?

 

Žádná z poloh sezení není zdravá, pokud v ní pobýváte déle než 30 minut. Zbytečně máte drahou ergonomickou židli, na níž v jedné poloze trávíte všechen ten čas. Čím je židle pohodlnější, tím déle na ní vydržíte sedět, rychleji se na to tělo adaptuje a to má nakonec až degenerativní účinky (zkracování, dysbalance, trvalé strukturální změny). Pak je jedno jestli celý den stojíte nebo sedíte, vyměňujete jen jeden problém za druhý. Proto podle nás - jediná a přirozená cesta, jak tento problém vyřešit, je polohy sezení neustále střídat. A proto vznikla židle Neseda, která již v samotném názvu naznačuje, že nepůjde o tradiční sezení. Půjde o dynamické sezení v těchto polohách:
 

1.Tradiční sezení, s velmi výraznou bederní oporou, aby co nejméně docházelo ke zkrácení svalů, které na dlouhé sezení doplácejí nejvíce.

2.Turecký sed
3.Sezení naopak s podepřením o břicho / prsa, tato poloha velmi pomáhá opravovat rozšířené problémy, které mnoha lidem způsobují bolesti v oblasti krční páteře.
4.Klek na kolenou (horší)
5.Klek na kolenou (vysoký skoro jako na kľačačke)
6.Hluboký dřep (squat), jedna z nejdůležitějších a antidegeneračných poloh na sezení.

Záruka
36 měsíců
Minimální výška sedáku
46 cm
Maximální výška sedáku
57 cm
Minimální výška
98 cm
Maximální výška
119 cm
Šířka
63 cm
Hloubka
53 cm
Maximální nosnost
100 kg a ideální výška do 190 cm
V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image