STANDSWOOD - podstavec SET Podnikatel

Hodnotilo 0 uživatelů Katalogové číslo: 1046242

U stolu trávíme většinu dne a tím se stává naším soukromým a důležitým prostorem.  Celý popis

Konfigurátor židlík
vlastní výběr
Skladem

K vyzkoušení na prodejnách:

Podstavec SET Podnikatel

U stolu trávíme většinu dne a tím se stává naším soukromým a důležitým prostorem. Vzhled stolu a uspořádání věcí rozhodují o naší náladě a výkonu, který podáváme. Měli bychom mít tedy prostor kolem sebe rozvržen příjemně a účelně.

Mít vše po ruce je jedno z kritérií, které vyžadujeme, a právě k tomu je tento set jako stvořený. Stojan na monitor umožní držet oči a záda ve správné poloze. Stojan na telefon a poznámkové karty zase přispěje k větší efektivitě vaší práce, protože budete mít přehledně na očích vše, co se bude týkat telefonu. Poznámkové karty mohou tvůrčím způsobem sloužit jako rychlý inbox na jakékoliv vaše myšlenky a nápady.

Další výhodou tohoto setu je jeho originální, příjemný vzhled. Spousta lidí se dnes obrací k přírodním materiálům, které jsou v mnoha odvětvích stálicí.

Standswood SET Podnikatel

Klíčové vlastnosti:
- krásný český výrobek
- záruka 24 měsíců
- vyrobeno z masivního dřeva
- hodí se do jakéhokoliv interiéru
- široká škála barevného provedení

Produkty STANDSWOOD jsou ručně vyráběny z masivního dřeva. Stojan proto spolehlivě vydrží i několik generací vašeho notebooku, či monitoru. Disponuje dostatečnou hmotností pro většinu monitorů na trhu. Boční desky u podstavce jsou lepeny a zároveň pevně šroubovány. Stojan na telefon a karty disponuje dvěma drážkami (odzkoušeno na iPhone 6+), otvory pro tužky mají průměr 9 mm. Vše podstatné tak máte na očích.

Každý kus je originál. Kresba dřeva se tudíž může lišit od vyobrazení na fotografii.

Záměrem firmy STANDSWOOD bylo vytvořit účelný, vzhledný doplněk, který se bude hodit na jakýkoliv pracovní či soukromý stůl. Nezáleží tedy na tom, v jakém je barevném provedení, či z jakého materiálu. SET Podnikatel se hodí ke všemu a záleží jen na vás, jakou barvu si vyberete.

Barvy podtrhují přírodní vzhled dřeva. Produkty jsou opatřené dvojitým nátěrem ekologicky šetrnou lazurou s certifikací pro dětské hračky. Barvy jsou tudíž stálé, voděodolné a jednotlivé produkty se dobře udržují.

Doručení po České republice a po Slovensku. Zboží doručujeme i do ostatních zemí EU, pro vyčíslení ceny dopravy se prosím obraťte s dotazem na obchod@kancelarskezidle.com. Mimo země EU nedoručujeme.

Záruka
24 měsíců
V porovnávači máte    produktZobrazit
Smazat vše
Načítám zboží...
NAHORU
zoom image